Hirdetés

Half-Life 3 - ezért nem dolgoznak rajta

|

Mikor már minden jel arra mutatott, hogy a Half Life 3 bizony készül (hol? mikor?), a Half-Life 2 egyik szinkronszínésze beszédre nyitotta száját.

Hirdetés

John Patrick Lowrie olyan játékokhoz adta a hangját, mint a Half-Life 2 vagy a Dota 2 (nem, nem ő Gordon Freeman szinkronhangja), felesége pedig Ellen McLain, aki GLaDoS szerepében „támogatott” minket a Portal 2 során.

Mindketten közel állnak a Valve-hez, beszélgetnek a dolgozókkal, így ha valakiknek, hát nekik lehet hinni. Lowrie a blogja egy bejegyzésének kommentjei között osztotta meg a szomorú hírt, de meg is indokolta, miért nem készül a Half-Life 3: „A legnagyobb kihivás a HL3 kiadásával kapcsolatban az, hogy az FPS-ekben most a mo-cap hódít. A HL2-ben az egyik legjobb dolog az volt, hogy a karakterek, akikkel találkozol, mindig rád néznek, amikor hozzád beszélnek, nem számít hova mész, hol állsz. A mo-cappel nem lehet ezt megcsinálni, legalábbis egyelőre. Ha egyszer rögzíted egy színész mozdulatait, a karakter azt fogja csinálni. Ez remekül működik a filmekben, de amikor valami interaktívat készítesz, az mo-cappel sokkal kevésbé lesz interaktív. Szóval ez az egyik dolog, amit próbálnak áthidalni.”

Ha szabad megjegyeznem, jajjistenem. De itt még nincs vége:

„Jelenleg teljesen lefoglalja őket a már megjelent játékok támogatása, plusz a Steam, szóval nem szeretnék hiú reményeket táplálni. Fogalmam sincs, mi a tervük a jövőre nézve.”

Lowrie azért helyesbített, elmondta, hogy nem a fent említett ok az egyetlen, ami a Half-Life 3 elkészültének útjában áll. Véleményem szerint a rajongók már azzal is beérnék, ha a játék Source motorral jönne ki, sőt, kvarcjátékként is megjelenhet, csak jöjjön már, hadd legyen kerek Gordon és Alyx története. A fentiek szerint a Left 4 Dead 3 sem készül, de ki tudja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)