Hirdetés

Half-Life 3 - már benne van a Steam adatbázisában?

|

Meglepő bejegyzésekre bukkantak a Steam adatbázisában, ahová a jelek szerint egy hónappal ezelőtt került fel a Half Life 3. Azért legyünk óvatosak.

Hirdetés

Mielőtt belekezdenénk a dologba, mindenki szaladjon ki a konyhába és hajtogasson magának egy alufólia csákót, mert ami most következik, már felér egy komolyabb összeesküvés-elmélettel.

Miután tegnap felbukkant néhány kép a soha el nem készül Half-Life 2: Episode 4-ből, ma újabb izgalmas adatokat sikerült kibányászni a Steam adatbázisából. Korábban már számos játékot sikerült idő előtt leleplezni ezen a rendszeren keresztül, így a dolog koránt sem légből kapott, viszont van néhány tényező, amik kicsit megkavarják a dolgot.

Ahogy a képen látszik, egy hónappal ezelőtt három bejegyzés is született, egy a fejlesztőknek, egy a béta tesztereknek, egy pedig magának a játéknak. Mivel ezt akár egy külső fejlesztő is bejegyezhette, egyáltalán nem biztos, hogy a Valve műve az egész. Emellett fontos részlet, hogy a Half-Life játékok nevében a kötőjeles írásmód az elfogadott, itt pedig nem így szerepel. Egyelőre tehát semmi nincs megerősítve, de egy újabb ok, hogy hevesebben verjen a szívünk.

Ami még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy nem csak ez, hanem az alábbi játékok is felbukkantak az adatbázisban:

Dark Souls III
Rise of the Tomb Raider (Pre-Purchase)
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster
Final Fantasy VI
Bad Rats Show

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)