Hirdetés

Nem lesz Half-Life 3, de lesz helyette Portal 3?

|

Jól olvastátok. Egy pillanat alatt kitörlődött a Half-Life 3 trademark, és a helyébe lépett a Valve logikai shooterének folytatása.

Hirdetés

Az internet csettintésre őrült meg, amikor kiderült, hogy a Valve bejegyeztette a Half-Life 3 címet. Erre egy ugyanilyen csettintésre egyszer csak eltűnt a játék, és helyébe egy másik lépett: a Portal 3.

Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy a Portal 3 nem érdekelne minket (főleg azután, hogy a Portal 2 látszólag teljesen lezárta a szériát) de valljuk be: sokkal kisebb mérföldköve lenne ez a játéktörténelemnek, mint a Half-Life 3 megjelenése. A fenti hír már csak azért is elképesztően furcsa, mert a Half-Life 3 bejegyzésének hírét követően az is kiderült, hogy már két csapat is dolgozik a játékon. Ismét átejtették a közösséget? Elég csúnya tréfa lenne ez.

Mindenesetre érdemes megjegyezni, hogy a fentiekből még semmit nem erősített meg a Valve, így érdemes kételkedéssel fogadni az ezzel kapcsolatos infókat. Ti mit szeretnétek: Half-Life 3 vagy Portal 3? Tekintve az előző rész végét, én egész kíváncsi lettem, hogyan folytatódhatna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)