Hirdetés

Half-Life 3 - ha el is készülne, nem lennénk teljesen elégedettek

|

Volt szó arról, hogy a Half-Life 3 vagy Episode 3 lezárná Gordon Freeman történetét, de az egykori iró szerint nem hagyna minket kérdések nélkül.

Hirdetés

A Valve még mindig nem jelentette ki hivatalosan, hogy soha nem folytatja a Half-Life sorozatot, de pár illetékes nyilatkozata után már nem reménykedünk, beletörődtünk a helyzetbe.

Hirdetés

Azért aki interjút készít valaki olyannal, akinek valaha köze volt a sorozathoz, nem tudja megállni, hogy ne kérdezzen rá a harmadik részre. Most az író Marc Laidlaw mesélt az Arcade Attacknak. Elmondta, nem tudja, lesz-e valaha HL3, de ha folytatnák is a fejlesztést, ő biztosan nem térne vissza. Eleve úgy akarta befejezni az Episode 3-at, hogy átadhassa utána a stafétát valaki másnak, csak a saját, kimondottan a Half-Life 2-höz kötődő szálait akarta elvarrni. Úgy gondolta, a Half-Life sorozat minden egyes része cliffhangerrel zárul majd, ami megalapozza a terepet újabb és újabb folytatások számára, az idők végezetéig.

Szóval a lényeg, hogy ő sem tud semmit, de igazából már nem is érdekli. Minket sem kell hogy érdekeljen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)