Hirdetés

Ha a Valve nem csinál Half-Life 3-at, majd megcsinálja valaki más

|

Miután a játék írója furfangosan kiszivárogtatta a Half-Life történetének lezárását, független fejlesztők meghirdettek egy game jamet, ahol ennek a feldolgozása a feladat.

Hirdetés

Úgy tűnik, lassan ideje elfogadnunk, hogy a Valve soha nem fejezi már be a Half-Life történetét. A Steamet és a Source motort az előtérbe helyező cégtől távozott Marc Laidlaw legalábbis így tett és implicit módon megosztotta a rajongókkal, hogyan zárták volna le Gordon Freeman sztoriját. Ez pedig jó néhány indie fejlesztőt megihletett, akik most saját Half-Life 3-változataik elkészítését tűzték ki célul.

Hirdetés

Az Epistle 3 Jam ötlete Laura Michettől származik, aki sok apró projekt mellett például a Frog Fractions 2 írójaként is dolgozott korábban. A game jam kapcsán gyakorlatilag sem a műfaj, sem a feldolgozás hűsége kapcsán nem tett semmilyen kikötést, csupán annyi a cél, hogy valamilyen módon dolgozzák fel a résztvevők Marc Laidlaw szinopszisát. A versenyhez már 42 különböző fejlesztő csatlakozott és az sem kizárt, hogy a határidő lejártával érdemes lesz megnézni a kész játékokat.

A néhány napos határidőnél ugyanis hosszabb időtartamot jelöltek ki az Epistle 3 Jam-nek, a résztvevőknek október 31-éig van idejük elkészíteni a saját Half-Life 3-ukat. Azt persze még nem tudjuk, milyen pályaművek érkeznek majd be, de az már biztos, hogy a game jam logója zseniális lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)