Hirdetés

Half-Life 3 - ez lett Gordon Freemanből (videó)

|

2007 óta pihen a Half-Life sorozat, a széria szótlan főhőse, Gordon Freeman pedig már nem önmaga. Egy most érkezett videó bemutatja, mi történt vele az eltelt közel 10 év alatt.

Hirdetés

Még mindig fáj, hogy a Valve nem szeret háromig számolni, de reméljük, egy nagy csavarral idén legalább három játékot bejelentenek. A Half-Life 3 mellett egy Left 4 Dead 3-at és akár egy Team Fortress 3-at is szívesen vennénk. 

Utoljára 2007-ben, a Half-Life 2: Episode 2 megjelenésével bővült a sorozat, azóta pedig hol pletykálnak a Half-Life 3-ról, hol cáfolják, néhányan azt mondják, hogy már látták is a Valve főhadiszállásán, de a fejlesztőcsapat még mindig mélyen hallgat, és se nem tagad, se nem erősít meg semmit. Gordon Freeman is unatkozik. A Fence Post Productions videójában egy elhízott, magányos Freemant láthatunk, aki letette a Gravity Gunt és a pajszert, és már nem jár headcrabeket és zombikat ölni. Reméljük a Valve is megsajnálja, és legkésőbb az idei E3-on megtörténik végre a bejelentés. Vagy hamarabb. Oké, az sem baj, ha később, de legalább idén. Légyszi, GabeN.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)