Hirdetés

Half-Life 3 - a trademark levédés kacsa volt

|

Az utóbbi napok Half-Life 3-mal kapcsolatos hírei túl szépek voltak, hogy igazak legyenek.

Hirdetés

Múlt héten olvashattátok nálunk is, hogy levédték a Half-Life 3 címet, ami újra - századszor - felcsillantotta a reményt, és a gamervilág néhány egyede bele is esett abba a hibába, hogy készpénznek vette a harmadik eljövetelt. 

Persze nem kellett sokat várni az esőfelhők érkezésére, hiszen nem sokkal a levédés után el is tűnt a Half-Life 3 trademark, helyére pedig a Valve másik kultjátékának az esetleges folytatása, a Portal harmadik része lépett.

A PCGamesN jelentése szerint most úgy fest, a Half-Life 3 trademark sajnos minden bizonnyal kacsa volt, amit egyebek mellett rendkívül gyors felszívódása is alátámaszt.

A történet nagy tanulsága, hogy amíg a Valve nem nyilatkozik a játékról, teljesen fölösleges messzemenő következtetéseket levonni, ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy a Half-Life 3 keltette hisztéria kezd olyan méreteket ölteni, hogy talán bölcs dolog is lenne a fejlesztők részéről végre állást foglalni a harmadik résszel kapcsolatban.

Ti mit gondoltok?  

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)