Hirdetés

Half-Life - a legendás FPS Mac-re is megérkezett

|

Tegnap még a Jedik érkezését ünnepelték a Mac tulajok, ma már a hallgatag fizikusé a főszerep.

Hirdetés

Úgy tűnik igazi nosztalgiahét ez a Mac felhasználóknak: tegnap megérkezett a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, ma pedig egy másik klasszikus, a Half-Life sorozat első része vált játszhatóvá az almás operációs rendszeren. Gordon Freeman néma szenvedéseinek első felvonása olyan játéktörténeti klasszikus, amit nem lehet kihagyni. Mostantól Mac-re is letölthető így végképp nem maradt kifogás: 7,99 euró nem sok egy olyan címért, ami ennyi év után is hosszú órákra leköti a játékost, fordulatos történetével és egyedi hangulatával. A játék megvásárlásához nem kell mást tennetek, mint ellátogattok a Steam virtuális üzletébe!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)