Hirdetés

Egy kis Death Stranding is került a Half-Life: Alyx-be

|

Ehhez a dobozhoz inkább ne vágj hozzá semmit.

Hirdetés

A Death Stranding komolyan megosztotta a gamer közösséget. Voltak, akik utálták, voltak, akik imádták, de a játékfejlesztők nagy része az utóbbi csapatba tartozott. A Valve-nél valaki inkább szerette, mert a srácok elrejtettek egy nagyon apró, de félreérthetetlen utalást Kojima fura sétaszimulátorára a Half-Life: Alyx-ban. Ha csak rohangálunk a virtuális térben, akkor nem biztos, hogy ezt észrevesszük.

Hirdetés

A játék egyik pályáján, a polcok között rejtőzik egy apró, Bridges logóval ellátott doboz. A felirat félreérthetetlen: bárki, aki játszott a Death Strandinggel, azonnal felismerheti a jelölést.

Annyira egyébként nem meglepő a jelenléte, mivel a Death Stranding PC-s verziójában lesz pár Half-Life-os tárgy, köztük egy Headcrab sapi és egy Half-Life: Alyx kesztyű.

A Death Stranding már elérhető PlayStation 4-re, PC-re pedig június 2-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)