Hirdetés

A Half-Life: Alyx akár az egész játéksorozatot újraélesztheti

|

A fejlesztők szívesen foglalkoznának továbbra is a szériával, de előbb kíváncsiak arra, milyen fogadtatásban részesül a VR spin-off.

Hirdetés

Sokak legnagyobb örömére jövőre visszatér a legendás Half-Life sorozat, habár nem olyan formában, ahogy azt a legtöbben várták, ugyanis egy virtuális valóságra épülő címet fogunk kapni. Viszont könnyen előfordulhat, hogy a Half-Life: Alyx csak a kezdet lesz, és a későbbiekben újból reflektorfénybe kerül a sorozat.

Hirdetés

A The Verge egy nagyon fontos kérdést tett fel a játék tervezőjének, David Speyrernek, ugyanis arra volt kíváncsi a külföldi hírportál, hogy az Alyx bejelentésével a Valve teljesen visszatért-e a sorozathoz, és számíthatunk-e később még több új részre. Speyrer elmondta, hogy a stúdiónál már sokan régóta vissza akartak térni a Half-Life-hoz, és a VR spin-off megalkotása közben sok új tapasztalattal gazdagodtak.

A sorozat jövőjét illetően azt nyilatkozta a tervező, hogy megvárják az emberek reakcióját a Half-Life: Alyxre, de szeretnének még tovább menni. Ez ugyan nem garancia arra, hogy akkor máris érkezik a Half-Life 3, viszont nagy valószínűséggel elgondolkodik majd a Valve egy hagyományos folytatáson is, ha jó fogadtatásban részesül a virtuális valóságot használó kaland.

Ti örülnétek, ha még több résszel gazdagodna a Half-Life sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)