Hirdetés

Half-Life 2 - az első gondok

|

Lassan egy napja, hogy a jónép rászabadulhatott a Half-Life 2-re. Elő is került néhány probléma, melyre a Valve sem igazán számított. Lássuk őket sorjában:

  • 1.: Ha az a hivaüzenetet kapod, hogy: "Map Version is 0, expecting 19" tedd a következőt. Menj a SteamSteamApps könyvtárba, nevezd át a sourcemodels.gcf nevű fájlt bármi másra, és indítsd újra a játékot. Ez elvileg megoldja.
  • 2.: A The Inquirer információja szerint nagyon sok játékos nem tudja aktiválni a játékot. Ez főleg a CD-s verzió birtokosaira vonatkozik. Nos, nem tudom, hogy ebből mennyi az igazság, hiszen nekem is a CD-s van meg, és hibátlanul megy... De valami gond biztos van, mert sokaknak nem megy. A Valve dolgozik a javításon.
  • 3.: A játék megjelenésével egy időben újabb ATI és NVIDIA driverek is megjelentek. Előbbit itt, utóbbit pedig itt szedhetitek le. Ha esetleg valamilyen grafikus hibát észleltél a játékban, ezek majd megoldják.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)