Hirdetés

Így halad a Half-Life: Blue Shift felújítása

|

Kaptunk néhány új képet, amiken látható, hogy hol is tart a Guard Duty projekt, ami egy régi Half-Life kiegészítőbe lehel majd új életet.

Hirdetés

A Tripmine Studios kiadott egy csokorra való képet a Half-Life: Blue Shift rajongói felújításáról. A Guard Duty címen működő projekt egy teljes átalakítás lesz. A srácok az alapokról építik újra a játék egyes pályáit, maguk alakítják át az AI-t a nagyobb kihívásért, és ők oldják meg a scripteket is.

Új hangok, magas felbontású textúrák, és a régi történet egy teljesen új köntösben jön majd. A játék még láthatóan nincs kész, a csapat ráadásul még mindig új tagokat keres. Ennek megfelelően nem is számíthatunk egy 2018 előtti megjelenésre.

Reméljük, hogy a hosszas fejlesztési idő nem töri le a srácok lelkesedését, és tényleg befejezik majd az egész projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)