Hirdetés

Minden Half-Life játék ingyenes a Steamen egy darabig

|

Half-Life: Alyx érkezését felvezetendő most az eddigi összes epizódra díjmentesen csaphatunk le, viszont nem tarthatjuk meg őket örökre.

Hirdetés

Lehetőségetek lesz az egész Half-Life szériát bepótolni az új VR kaland, vagyis az Alyx megjelenése előtt, ugyanis mostantól fogva két hónapon át mindegyik rész díjmentesen szerezhető be a Steamről. 

Hirdetés

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy két hónapig ingyen a tiétek lehet az első Half-Life, annak két kiegészítője (Opposing Force és Blue Shift), a Half-Life Source, a Half-Life 2, valamint a második rész két expanziója is (Episode One és Two). A Half-Life Deathmatch játékok, illetve az olyan mellékágak, mint a Team Fortress és a Portal nem képezik az akció részét, de azért ne is legyünk már olyan telhetetlenek, hogy ezeket hiányoljuk. 

Fontos hangsúlyozni, hogy csak két hónapos ingyenes időszakról van szó, tehát a szóban forgó játékok nem maradnak örökre a profilotokhoz rendelve, ha letelt a két hónap és megérkezett a Half-Life: Alyx, akkor búcsút kell inteni nekik. Ennyi idő alatt viszont vígan végigtolható a teljes gyűjtemény. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)