Hirdetés

Half-Life 2 Episode: 1-4 - új részek jönnek!

|

Nem, mielőtt nagyon félreértenéd, NEM a Half-Life 3-ről, vagy 4-ről van szó. Azt azonban bizonyosan tudod, hogy az úgynevezett epizódikus kiadása hamarosan megkezdődik a második résznek. A korábban Aftermath néven ismert kicsike Episode One alcímmel érkezik, ha minden igaz május végén. A második rész fejlesztése is nagyon jól halad, a Valve egy elszeparált fejlesztőrészénél. Kiderült azonban az is, hogy az Episode 3-nak már befejezték a tervezését, és már neki is láttak a megvalósításnak. Az Episode 1-3 lényegében egy trilógiát dolgoz fel, ergó összefüggő történetről van szó. Ezzel szemben a szintén most előkerült Episode 4 egy teljesen független sztori, sőt, még csak nem is a Valve fejleszti, hanem egy tőlük független csapat. Mindemellett tudjuk, hogy készül a tényleges Half-Life 3, bár hivatalos bejelentés, részletek, vagy bármi egyéb még nem érkezett, Gabe Newell igen szabadon beszél már róla egy-két helyen. Talán az idei E3-on újabb csodában lesz részünk :) Thanks JCal!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)