Hirdetés

Tíz éve hallottunk először a Half-Life 2: Episode 3-ról

|

A napokban lesz a tizedik évfordulója, hogy a Valve vezetője bejelentette a Half-Life 2 harmadik epizódját. Egy videóban megnézhetjük, az évek során hányszor és mit nyilatkozott Newell vele kapcsolatban.

Hirdetés

2006. május 24-én jelentette be mindenki kedvenc cukrosbácsija, Gabe Newell, hogy készül a Half-Life: Episode 3, és 2007 karácsonya előtt ki fogják adni.

Aztán 2008-ban történt valami, és azóta csak reménykedünk, hogy egy szép napon valahogy lezárul a trilógia. Már egyre kevésbé bízunk ebben, hajlandóak lennénk elengedni akár, de nem megy az olyan könnyen. Ugyanakkor meg most komolyan, őszintén: kinek hiányzik egy újabb Half-Life játék? Ki az, aki addig nem hajlandó máshoz nyúlni, amíg az meg nem jön? Akinek minden keserű, míg nem ragadhat ismét pajszert, hogy arctámadókat verjen vele agyon?

A fenti videóban megnézhetitek, hogyan változott időről időre Gabe Newell válasza, amikor arról kérdezték, mi a helyzet az Episode 3-mal. Élesen fordult át, aztán akárhányszor szóba került, vagy terelt, vagy azt ismételgette, hogy nincs semmi Half-Life-fal kapcsolatos bejelentése.

Nem hisszük, hogy az E3-on bármi fejlemény lenne vele kapcsolatban, már csak azért sem, mert a korábbi epizódok írója, Mike Laidlaw januárban visszavonult. Legalább film jó eséllyel lesz, az nem a Valve-en, hanem J. J. Abramsen múlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)