Hirdetés

Half-Life 2: Episode 3, valószínűleg a sarkon

|

A CVG-s kolegák látogatást tehettek a Valve műhelyében, ahol érdekes részleteket tudtak meg az a harmadik epizódról.

Hirdetés

Ugyan még a Episode 2 is készül, hisz csak szeptember környékén kaphatjuk kézhez, de a Valve saját állítása szerint már azóta dolgozik a harmadik részen, mint a másodikon. A Half-Life 2: Raising the Bar című könyvben(amely a második rész kalandos elkészülését a kezdeti concept art-októl, a problémákon át, a letisztult formáig foglalja magában) említve volt hogy az alap második részt sokkal hosszabbra tervezték eredetileg, de mivel megvágták több rész kiesett belőle, köztük egy sarkkörön játszódó is, amely a játék tetőpontját alkotta volna. Doug Lomardi elejtett megjegyzései ugyanis azt sugallják, az Episode 3 színhelye a sarkkör lesz, ahonnan Dr. Mossmann üzenetét fogtuk még az első epizódban. Így tehát úgy tűnik az Episode 2 erdői után látogatást tehetünk havas tájakon is Gordon barátunkkal, és sok kérdésünkre választ is kaphatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)