Hirdetés

Half-Life 2 forráskód

|

Újabb illetéktelen érdekesség történt, ám ezúttal nem a Doom 3-mal. Úgy fest, hogy most a Half-Life 2 eleddig sziklaszilárdan őrzött forráskódja került fel a netre. Nos, azt nem tudom, hogy mennyi a valóságalapja, illetve, hogy ez valóban a teljes kód e, de mindenki ezt mondja. Ugyan mi, földi halandók nem sokra megyünk vele, de egy valamirevaló játékprogramozónak igenis sokat jelenthet. Kár, hogy nem maga a játék szivárgott ki :) Update: Úgy tűnik, hogy nem kacsa, hiszen maga Gabe Newell erősítette meg a híreszteléseket. A Valve nagyon csalódott, hogy ez megtörténhetett. Állításuk szerint Gabe gépéről szívták le egy speciális program segítségével a forrást. Ha bárki tud valamit a tevékenységgel kapcsolatban, az írjon ide: helpvalve@valvesoftware.com!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)