Hirdetés

Half-Life 2 GOLD hétfőn?

|

Kérlek uram, csak legyen igaz!!! Gabe Newell, a Valve teljhatalmú ura, akiről a Doom III fatty zombie-ját mintázták (ne bántsuk, isten! :D) Megejtett egy rövid, de annál velősebb hozzászólást a HL2 Fallout fórumin, mely így szól:

"Hétfőn elkészülünk..."
Oh, god! Megkérek mindenkit, ezt a pár napot imával és áldozással töltse, és ne próbálják feltörni a Valve gépeit, ne is akarjanak bekommandózni a főhadiszállásukra, vagy simán ne tegyenek semmi olyat, amire hivatkozva ezt a 2 nap múlva esedékes dátumot is halasztaniuk kelljen! Köfi! És persze azon is rimánkodjunk, hogy ez a következő hétfőt akarja jelenteni... Thanks sutyi.
Update: A fent említett fórum moderátorai utánajártak a náluk regisztrált Gabe Newell becenévnek és megállapították, hogy amögött nem a valódi Valve-ember rejtőzik. Ergo a hozzászólást nem ő írta, de ez még nem jelenti azt, hogy a hír nem lehet igaz :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)