Hirdetés

Half-Life hétvége a Steamen

|

Itt a hétvége, ismételten akciózik a Valve. Még jó, hogy nem korlátozottak a készletek.

Hirdetés

A Valve szokásos hétvégi akciója ezúttal saját fejlesztésű játékait, azon belül is leginkább a Half-Life sorozatot érinti.

Hacsak nem tévedek, még mindig akcióznak a hazai szakosodott kereskedések, így már tényleg megfizethető áron lehet a Half-Life 2-t, annak kiegészítőit, illetve az Orange Box tartozékaként megjelent Portal és Team Fortress 2 című produkciókat beszerezni. Előfordulhat viszont, hogy valaki inkább Euróban fizetne, és steames könyvtárát bővítené az érintett címekkel. Nos, nekik jöhet kapóra a Valve hétvégi ajánlata, minek keretében 66 százalékkal olcsóbban lehet hozzájutni a Half-Life sorozat bármely tagjához. Ezzel párhuzamosan a The Valve Complete Pack árából is lefaragtak 10 százalékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)