Hirdetés

Halhatatlanok - premier előtti GameStar filmvetítés!

|

Szeretnétek velünk együtt, premier előtt megtekinteni 2011 egyik legjobban várt filmjét?

Hirdetés

A 300 producerei egy újabb történelmi filmet készítettek, amely az ókori Heraklionba kalauzol el minket.

Heraklion kegyelmet nem ismerő királya, Hyperion (Mickey Rourke) emberi életet nem kímélve indul Hellász ellen, hogy megtalálja a legyőzhetetlen epiruszi íjat, mellyel letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és átveheti az uralmat a világ felett. Egy fiatal kőfaragó, Thészeusz (Henry Cavill) azonban úgy dönt, hogy nem hajlandó a zsarnok oldalára állni, főleg miután édesanyját is lemészárolja. Bosszút esküszik, összetoboroz egy maroknyi hadsereget, és félelmet nem ismerve száll szembe Hyperionnal.

A PRO Video Film szervezésében 2011. november 9-én, 19:00 órától a Cinema City Aréna 18-as termében megrendezésre kerülő mozivetítésre bárki jelentkezhet, aki ír egy e-mailt a mozi@gamestar.hu e-mail címre nevével, e-mail címével, és hogy egy vagy két főre szeretne helyet foglalni. Fontos, hogy tárgynak a következőt adjátok meg (idézőjelek nélkül): "Halhatatlanok - GS vetítés". Jelentkezni 2011. november hat, vasárnap délig lehet, a visszaigazoló e-mailt pedig hétfő délután kapjátok meg. Aki esetleg nem kapna, az se keseredjen el, mert ha valaki, aki felkerült a listára mégsem jön el, a helyszínen lévőkkel töltjük fel az üres helyeket, tehát mindenképpen érdemes eljönni.

Szervező: PRO Video Film

Vetítés időpontja: 2011. november 9., 19:00 óra (Regisztráció 18:00 órától, ezúttal a mozi BÜFÉSZINTJÉN!)

Helyszín: Cinema City Aréna 18-as terem (1087 Budapest, Arena Plaza, Kerepesi út 9.)

Részvétel: Két személyre, ingyenes, regisztrációhoz kötött

Regisztráció: E-mail a mozi@gamestar.hu-ra névvel és e-mail címmel (legyen benne, hogy egy vagy két fő részére kériktek a regsiztrációt). Fontos, hogy a mail tárgymezeje ez legyen - Halhatatlanok - GS vetítés

E-mail küldési határidő: 2011. november 6. vasárnap 12:00

Visszaigazolás: 2011. november 7. hétfő délután (aki nem kap e-mailt sajnos nem került fel a listára)

Mindenképpen jöjjön el az is aki nem kap válasz e-mailt hétfőn, mert a szabad helyeket azokkal töltjük fel, akik a helyszínen lesznek!!!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)