Hirdetés

Video Game Hall of Fame - eddig ezek a címek lettek halhatatlan klasszikusok

|

Íme az a pár játék, amely már bejutott arra a helyre, ahol csak néhány tucat, az iparra komoly hatást gyakorló cím tündökölhet.

Hirdetés

A Video Game Hall of Fame bemutatta az első kiállításra kerülő hat játékot, és nekünk egyetlen szavunk sincs a felhozatal ellen. A kiválasztott címek mind komoly hatást gyakoroltak a piacra.

A Pong, Pac-Man, Tetris, Super Mario Bros., Doom és a World of Warcraft lett az első hatos, melyeket egy 15-ös listáról választották ki. Ezen aktuálisabb címek is voltak, mint például a Minecraft vagy az Angry Birds. A Strong National Museom of Play, ami New Yorkban található idén nyitotta meg a hírességek csarnokát, ezért kerültek csak most kiállításra a fenti csodák.

A következő válogatás jövőre, március 31-én kezdődik, és akkor talán már a StarCraft is megkapja a maga esélyét. Tőlem kap egy szavazatot.

Ti kit választanátok következő bekerülőnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)