Hirdetés

Ezekben a játékokban ünnepelheted a halloweent

|

Köszönhetően a számtalan népszerű online játéknak, van bőven hol ünnepelnünk a különböző ünnepeket. Ezúttal halloween a soros, amire minden játékfejlesztő készül már.

Hirdetés

A Halloween ünnepe nálunk ugyan nincs benne a naptárban (készüljetek, mert hamarosan azzal lesz tele a Facebook is, hogy "itthon Mindenszentek van és nem Halloween"), de egyre népszerűbb ez az alkalom nálunk is. Akárhogy is, a játékos társadalom így vagy úgy ünnepelni fogja, köszönhetően a rengeteg tartalomnak, ami ilyen tájban érkezik a multis mókákhoz.

Hirdetés

Overwatch - Halloween Terror

Első körben itt van mindjárt az egyik legnépszerűbb online lövölde, az Overwatch, aminek Halloween Terror eseménye múlt héten már el is indult. Megjött a szokásos, eseményhez kötött loot láda, ami különleges hőskinézetekkel és egyéb kozmetikai apróságokkal várja azokat, akik ilyen tájban is a Blizzard játszóterén lövöldöznek. A Junkenstein's Revenge játékmód is visszatért, ami ezúttal egy végtelen variációt is kapott.

League of Legends - The Harrowing

A Riot Games MOBA címében is rendszeres ünnep a Harrowing névre keresztelt halloween verzió, ahol minden évben új skineket, wardokat és ikonokat kapunk. Idén azért valamivel többre számítunk, de egyelőre csak az új kinézetek biztosak, amikor már tesztelhetőek a játék PBE szerverén.

Death Sworn Viktor

Death Sworn Zed

Death Sworn Katarina

World of Warcraft - Hallow's End

Azerothban minden évben október-november között indul a Hallow's End, ami alatt rengeteg izgalmas küldetés indul be dekorációs tárgyakért, fura maszkokért és félelmetesen cuki petekért. Ilyenkor jelenik meg a Headless Horseman is, aki Scarlet Monasteryben ül, és várja a játékosokat. A fődíj idén is a lovas lova lesz, amit napi egyszer megpróbálhattok kiszedni a rémségből.

Heroes of the Storm - Hallow's End

A Heroes of the Stormban is elindul Hallow's End, amit idén egyébként egy új hős, Junkrat megjelenésével is együtt ünneplünk majd. A káoszt és rettegést hozó karakterrel megérkeznek majd az új kozmetikai tárgyak és küldetések is, és a korábbi évek hőskinézetei is újra elérhetővé válnak majd. 

Call of Duty: Infinite Warfare - Halloween Scream

Dupla XP, ingyen loot. Ennél jobb hívószó nem is kell ahhoz, hogy visszanézzünk lövöldözni picit a jövőbe, ahol már zombi témájú kozmetikai cuccok várnak mindenkit. A bejelentkező játékosok minden héten kapnak egy ingyen Supply Droppot, amiben különleges tárgyak rejlenek, ezen felül pedig aki elég keménynek érzi magát, az halloween témájú zombi szörnyekkel is megküzdhet a Boss Battle módban.

Rocket League - Haunted Hallows

Kedvenc autós őrületünkben is elindult már a halloweeni őrület. Az eseménnyel bekerült új fizetőeszköz, a Candy Corn, csak az esemény alatt lesz gyűjthető, kizárólag játszott meccsekkel. Ezzel vehetitek meg az új halloween ládákat, az azokat nyitó kulcsokat, és különleges halloween díszítőelemeket. Reméljük valamelyik ládából ezt a dabelő szellemet is meg lehet szerezni:

Paragon - Shadow's Eve

Az Epic TPS MOBA címében is ünnepelhettek, ahol az esemény alatt különleges loot boxokból szerezhetitek meg a tökfejes vagy zombiszerű kinézeteket. Az event során folyamatosan válnak elérhetővé tavalyi skinek is, amiket szintén megvásárolhattok, de akár egy mindent magában foglaló hatalmas halloweeni csomagban is beszerezhetitek mindezt.

Smite - Departure to the Afterlife

Az ünnepre való tekintettel a Smite aréna térképe ijesztő, új külsőt kapott, és visszatért a Scary Potion is, ami fura effektekkel kínozza a játékosokat. Tavaly például ugyanez az ital Loki hangjaival rémisztgette a prédákat, akik így folyamatosan azt hitték, hogy mindjárt hátba szúrja őket a vicces istenség. Ezek mellett természetesen ide is megjöttek a halloweeni cuccokat rejtő loot ládák.

For Honor - Feast of the Otherworld

A kardos, lándzsás PVP játék is megkapta a maga halloween ünnepségét. A Feast of the Otherworld egy felturbózott Dominion játékmódot hozott, ahol élőholt katonákkal csatázhatunk éjszakai térképeken. A harcért természetesen jutalom is jár: rengeteg tematikus, kozmetikai kiegészítőt szerezhettek a meccsekkel.

Pokémon GO - Halloween

A Niantic nem cifrázta az esemény nevét, viszont tartalom ezúttal több van, mint egy átlagos Pokémon eseményen. Harmadik generációs szellem pokémonok tűntek fel a játékban, amiket természetesen már mind össze is szedhettek. Az új szörnyek mellett a régi szellemek is visszatértek, plusz könnyebben gyűjthettek cukorkát, és különleges, sapkás pikachuk is felbukkantak. Érdemes lesz ismét útra kelni.

Hearthstone - Hallow's End

A Blizzard kártyás mókájában is megjelentek a tökfejek. Idén egy különleges, dual-class aréna várja a játékosokat, ahol megválaszthatjátok a kasztot, és külön a Hero Powert is. Mindkét kaszt lapjaiból válogathattok majd a draft alatt a semleges kártyák mellett. Egyébként az esemény alatt a bejelentkezésért ajándékok is járnak majd, és egy különleges Tavern Brawl is helyet kap, ahol a Headless Horseman ellen vonulhattok majd csatába.

Ha esetleg tudtok még menő Halloween eventről, amit mi kihagytunk volna, akkor azt írjátok meg a kommentekben, azzal együtt, hogy ti melyik játék eseményébe fogjátok beleölni a legtöbb időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)