Hirdetés

Halo 1 remake készül

|

A Halo Reach motorját kaphatja az időtlen klasszikus

Hirdetés

Az első Halo felújításán dolgozik a frissen alapított és a Microsoft tulajdonát képző 343 Industries, derül ki a legfrissebb Games Master magazinból.

Az értesülések szerint az eredetileg RTS-nek indult, majd a jól sikerült motor láttán FPS-sé fejlesztett Halo: Combat Evolved a Halo: Reach motorját kaphatja és még a Halo 4 előtt (2012 vége talán) megjelenhet, amibe pont beleesik az első rész megjelenésének tizedik évfordulója; 2011 novembere. Az ötletről megkérdezve a Xbox angliai feje Stephen McGill elmodta, hogy idézem. „Szerintem az emberek szeretnek visszatérni a régi játékokhoz, meglátogani azokat, és sok fejlesztő is ugyan ezt akarja." Mi pedig annyit fűznénk mindehez, hogy a Halo: Combat Evolved bizony PC-n is nagyon népszerű volt anno. (hint, hint)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)