Hirdetés

Vadonatúj, 4K felbontású képeken PC-s Halo 2

|

Szédületes tempóban halad a fejlesztőgárda a Halo: The Master Chief Collection újrakiadásával.

Hirdetés

A lassan két hónapja megjelent Halo: Combat Evolved Anniversary után a 343 Industries-es srácok a Halo 2 PC-s változatán kezdtek el ügyködni. Feltehetően jól halad a csapat a munkálatokat illetően, pár nappal ezelőtt már belekezdtek a bétatesztelésbe (amire bárki jelentkezhet az alábbi linken regisztrálva).

Hirdetés

Ezúttal viszont egy galériányi új kép érkezett a játékot illetően és hozzá mellékelték a tesztgép specifikációit is. A lent megtekinthető, nagy felbontású képeket egy 64-bites Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező, 8 magos Intel i9-9900k-s procival, 16 GB-nyi DDR4-es RAM-al és egy NVIDIA RTX 2080Ti grafikus kártyával felszerelt gépen rögzítették.

Első blikkre ez az információ nem tűnik fontosnak, de ha tüzetesebben megnézzük a képek bal felső sarkát, akkor nagyjából sejthető, hogy mennyire fogja megterhelni a Halo 2 Anniversary PC-s verziója a gépeket. Természetesen nem nagyon okozott kihívást a játék egy ilyen vasnak, de mindenképpen jó jel, hogy az Nvidia egyik csúcsvideokártyájának teljesítményét csupán 50%-ban használta ki. Ebből az következik, hogy feltehetően nagyon sok videokártya probléma nélkül elviszi majd a játékot magasabb beállítások mellett is.

Ami pedig a játék fejlesztését illeti, a 343 Industries gőzerővel halad, és míg pontos megjelenési dátumról egyelőre nem tudunk, addig vigasztalhat minket az a tény, hogy a csapat odafigyel a rajongói visszajelzésekre, és mindenképp javítják a teszt időszak alatt felmerült problémákat is. A játék tesztelése alatt készült képeket itt tekinthetitek meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)