Hirdetés

Megvan a Halo 2 PC-s megjelenési dátuma

|

A Halo 2: Anniversary kiadására már csak néhány napot kell várniuk a PC-s játékosoknak.

Hirdetés

Szépen, ütemesen érkeznek a Halo játékok PC-re. A Reach volt a Halo: The Master Chief Collection első darabja, utána viszont időrendben halad tovább a 343 Industries, így most a Halo 2: Anniversary jön a sorban. Bár a Halo 2 maga játszható volt PC-n (méghozzá a nem túl hosszú életű Windows Vistán), ez a változat a feljavított, xboxos verzión túl is tanult új trükköket.

Hirdetés

A játék május 12-én érkezik, és bekerül az Xbox Game Passba is, de aki a Steamet preferálja, ott is megtalálja majd, várhatóan 9,99 euróért. A feljavított és új átvezetők, szebb grafika, valamint újrakevert hangok mellett 4K felbontást, az ultraszéles kijelzők támogatását és állítható FOV-t is kapunk, de aki szeretne nosztalgiázni, bekapcsolhatja a régi látványt is. 

A következő várhatóan a Halo 3 lesz, majd a Halo 3: ODST következik. Mindkettő remek, de érdemes sorban haladni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)