Hirdetés

A Halo 2-vel együtt jön a PC-s Live

|

A Microsoft megtörte a csendet és végre konkrét információkkal szolgált a PC-s Halo 2 játékról, valamint a Games For Windows Live programról.

Hirdetés

A Microsoft sajtóközleménye szerint a Halo második részével egy időben debütál majd a Games For Windows Live szolgáltatás, aminek hála a PC-s és az Xbox játékosok egymás ellen is játszhatnak majd, egészen pontosan már május 8-án. Kiderült továbbá a pontos lista a Live előfizetések tartalmáról is. Az ingyenes Silver előfizetés többek között a következőket tartalmazza majd: egy gamertag, közös játékos profil és pont táblázat, singleplayer funkciók, privát szöveg és hang alapú chat, barátok listája, PC-s játékosok közötti játék lehetősége. A Gold, azaz arany státuszért 49.95 dollárt kell majd kifizetni, amiért cserébe a következőket kapjuk meg: minden Silver funkció, multiplayer játék indítása, TrueSkill multiplayer játék indítása, játék a PC-s és Xbox 360 játékosok között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)