Hirdetés

Nem lesz Halo 3 Anniversary Edition

|

A rajongók már kezdtek örülni, hogy esetleg megkapják a felújított verziót, aztán jött a 343 Industries és összetörte az álmaikat.

Hirdetés

Előző héten számoltunk be arról, hogy a Halo-t fejlesztő stúdió egyik munkatársa megerősítette: nem lesz Halo 6 az idei E3-on, de jön helyette valami más. Viszont megint nem az, amire a játékosok számítottak.

Hirdetés

Brian Jarrard kijelentése után a legtöbben azt gondolták, hogy az első és a második rész mintájára jön az idén 10 éves Halo 3 évfordulós kiadása is, azonban a közösségi menedzser a Redditen két mondattal eloszlatta a kételyeket:

"OMG elég. Nincs Halo 3 Anniversary."

Valószínűleg majd csak a Microsoft E3-as előadásán derül ki, milyen aprósággal készül a 343 Industries. Ti mit szeretnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)