Hirdetés

Halo 3: ODST - 3 millió eladott példány

|

A New York-i BMO Capital Markets konferencián a Microsoft bejelentette, hogy a Halo sorozat legújabb része szépen fogyott.

Hirdetés

A Halo 3: ODST szeptember 22-én jelent meg, s ez idő alatt rengeteg ember szívébe lopta bele magát. A Bungie újfent nem okozott csalódást, s a játékból a mai napig összesen hárommillió példányt adtak el.

Nem tudjuk, hogy a világ mely részére vonatkoznak az adatok, de az NPD adatai szerint az első hónapban 1.5 milliót adtak el csak az Egyesült Királyság területén. Mindenesetre a játék egyértelműen nem lett bukás, még annak ellenére sem, hogy már nem Master Chief játssza a főszerepet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)