Hirdetés

Halo 3: ODST 9990 forintért!

|

A hazai konzolos játékárak ismeretében példa nélküli kezdeményezésnek lehetünk tanúi. Igaz, az akció csak előrendelőkre vonatkozik.

Hirdetés

Minden konzoltulaj szembesült már azzal, hogy az exkluzivitásnak, az egyesek szerint bonyolult és fárasztó telepítési macera és a beállítások terén meghozott kompromisszumok hiányának ára van. Rendszerint tíz dollár, vagy euró szokott lenni a különbözet ugyanazon játék PC-s és konzolos kiadása között, ám idehaza rosszabb a helyzet. Az esetek többségében kétszeres, legjobb esetben is "csak" másfélszeres eltérésről beszélhetünk.



Ezért örömteli, hogy a Magyarországon szeptember 22-én megjelenő, Xbox 360-exkluzív Halo 3: ODST előrendelők számára mindössze 9990 forintba kerül. A pénztárcánkra szabott árakhoz egy lépéssel közelebb kerülő játék az akció sikere esetén ledöntheti a korlátokat, s rászoríthatja a hazai kiadókat és forgalmazókat az alacsonyabb árak alkalmazására. Hiszen elődeink is megmondták: "Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint."



A Halo 3: ODST előrendelői egyébiránt egy Ninety-Nine Nights és egy Kingdom Under Fire: Circle of Doom játékkal is gazdagodnak. A szóba forgó játék egyébiránt a Halo 3 önállóan futó kiegészítőjének tekintendő, ami a sorozat korábbi epizódjaitól eltérően nem egy szinte megállíthatatlan Spartan, hanem a UNSC egyik, "Zöldfülű" becenéven ismert felderítőjét alakítjuk. Kiváló kiképzése ellenére is csak egy egyszerű ember, tehát gyengébb, lassabb, mint Master Chief, továbbá jóval sérülékenyebb. Ebből fakad, hogy az afrikai New Mombasa metropoliszának romhalmazzá lőtt utcáin vívott harcokban többnyire ésszel kell tevékenykednünk, különben hamar felkoncolnak bennünket a covenantok.

Előrendelés: 576 KByte

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)