Hirdetés

Halo 3 ODST - Egy magyar újonc története

|

Nagyon kemény Halo 3 ODST reklámfilm érkezett, melyből kiderül, hogy a magyarok is kivették részüket a Covenant elleni harcból!

Hirdetés

Így kell ezt csinálni, kérem. Az ilyen trailerek után van csak igazán kedve az embernek előkapni a Halo 3 ODST lemezt, és zúzni vele napokon át. Az élőszereplős reklámfilmnek pedig vannak magyar vonatkozásai is, legalábbis nagyon erre utalnak pl. a katonai vezényszavak. A UNSC ODST (United Nations Space Command Orbital Drop Shock Troopers) egy teljesen interkontinentális egység, több országból érkeznek az újoncok - így kerülhetett a képbe a szimpatikus magyar kiképző is.

A Halo 3 ODST sztorija ugyebár nem Master Chief körül bonyolódik, hanem az ODST egyik bakájának bőrébe bújhatunk. A trailerből kiderül, hogy miért is érezheti kötelességének valaki a családi hagyomány folytatását, valamint az is, hogy a harctéren bizony durva körülmények uralkodnak.  Nagyon profin összerakott alkotásból láthatunk egy kis részletet alant, és hétfőn pedig érkezik a teljes verzió a Spike TV-re. Nem melleseleg tegnap mi is kint jártunk a Microsoftnál, és leteszteltük a játékot. A véleményünket elolvashatjátok majd a szeptemberi GameStarban. Díszsortűz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)