Hirdetés

Halo 3: ODST - Majd' egymillió játékos az első napon

|

Megjelenését követően számos játékosnak okozott álmatlan, ám kellemesen töltött éjszakát világszerte a magyar vonatkozású Halo 3: ODST.

Hirdetés

Az idehaza kellemesen alacsony, már-már baráti áron forgalomba hozott Halo 3: ODST a nyugati szaksajtó szerint (ezzel a mi tesztünket író Duncan kolléga is egyetért) némileg elmarad ugyan az alapjátéktól, de önállóan futtatható kiegészítőhöz képest nem rossz, sőt kifejezetten jó.



A minden bizonnyal jól alakuló eladásokról még nem tett közzé semmit a Microsoft, de meggyőződésem, hogy egy hasonló jellegű sajtóközlemény már nem várat sokáig magára. Jelenleg csupán a Bungie.net oldalán látható számok tükrében vizslathatjuk, hogy sikeres lészen-e a Halo 3: ODST néven ismert alkotás, avagy sem.
Nos, a premiert követő első 24 órában közel 950 000 játékos öt és félmilliót is meghaladó meccsbe kezdett. Mindez hétköznap, amikor dolgozni kell, vagy iskolába menni.



Ezek után biztosak lehetünk benne, hogy akár a Bungie segítségével, akár másként, de a jövőre ígért Halo: Reach után sem ér véget a sorozat. Addig nem, amíg a konzol legjobban tejelő tehenének nevezhetjük a franchise-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)