Hirdetés

Halo 3: ODST megjelenés - csak később jön Xbox One-ra

|

A Halo: The Master Chief Collection vásárlóinak járó Xbox One-os Halo 3: ODST megjelenésére pénteknél tovább kell várnunk.

Hirdetés

Bár a 343 Industries májusi megjelenést ígért, most viszont már biztos, hogy – és tényleg sajnáljuk, hogy ez az évszázad leggyakrabban használt szava – késik. 

A csapat bocsánatkérésként a Halo: The Master Chief Collection – egyébként még mindig fel-felbukkanó – hibáiért felajánlotta, hogy mindenki, aki december 19-e előtt megvette a játékot, megkapja a Halo 3: ODST-t. Ma reggel egy viszonteladó honlapján felbukkant a május 29-i dátum, viszont a fejlesztők két tweettel tisztázták is a helyzetet:

Mivel hétvégén jellemzően nem adnak ki játékokat, hétfőn meg már június 1-je lesz, nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a Halo 3: ODST Xbox One-os változata elkerüli a májusra tervezett megjelenést. Ugyanakkor, mint feljebb olvashatjátok, már a végső tesztelésnél tartanak, így tényleg csak hetekre vagyunk az újabb adag Halótól. Jobb később, mint rosszul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)