Hirdetés

Halo 3: ODST - már meg is jelent Xbox One-ra

|

Szép csendben, különösebb csinnadratta nélkül rajtolt el a Helljumperek főszereplésével készült Halo-epizód felújított változata.

Hirdetés

A szakmában silent launch-nak nevezik azt az eljárást, amikor a kiadó nem kerít nagy feneket egy játék megjelenésének, nem ad ki sajtóközleményt, hanem egyszerűen csak kiteszi a terméket a polcra, hogy vihesse, aki akarja.

Így járt a Halo 3: ODST is, amelyről rövid ideig úgy hittük, hogy május 29-én jelenik meg, de azt magunk sem hittük volna, hogy ily kevéssel a Microsoft cáfolatát követően máris a kezünk közé kaparinthatjuk. Aki december 19. előtt digitálisan megvásárolta a Halo: The Master Chief Collection, vagy behelyezte a játék lemezét a meghajtóba, az gyorsan nézze meg a beérkező üzeneteit, mert köztük kell lennie annak, amelyik az ingyenes feloldáshoz szükséges kulcsot tartalmazza. De a többiek se keseredjenek el nagyon, hiszen a 6-8 órányi lövöldözést kínáló kampány, valamint a Relic multiplayer térkép kemény 990 forintért lehet az övék.

Nálam semmi ilyesmi nem történt, de fontos megjegyezni, hogy egyes felhasználók kisebb hibába futottak bele, mivel a letöltés 99 százaléknál megállt, és csak a legfrissebb patch ismételt letöltése után fejeződött be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)