Hirdetés

Halo 3: Recon - Nem túl hosszú, de rövid

|

A Halo 3: Recon sajnos mégsem ígérkezik akkora durranásnak, mint vártuk. A jó hír, hogy nem teljes árú termékként érkezik.

Hirdetés

A decemberi Game Informer címlapsztorija a Halo 3: Recon lesz, az első infók azonban már kiszivárogtak, így szomorkás kép körvonalazódik a kiegészítőről. Mint arról már beszámoltunk, a Halo 3: Recon a Halo harmadik részének előzménye lesz, amelyben egy tengerészgyalogost irányíthatunk. A játékmenet erősen hajaz majd az eddig megszokottra, bár a fejlesztők szerint egy kicsit óvatosabban kell megválasztanunk majd ellenségeinket, néha ugyanis kerülhetünk olyan helyzetbe ahol egyszerűen képtelenség nyerni. Az új információk közül a legkellemetlenebb, hogy bár a játék különálló kiegészítőként jelenik meg, az egyjátékos küldetéssorozatot mintegy öt óra alatt kivégezhetjük. Ez biza édeskevés, még akkor is ha a multiplayer rész hoz is némi újdonságot. Az egyetlen igazán érdekes részlet is a multival kapcsolatban derült ki, miszerint aki sikeresen abszolválja a  Vidmaster Challenge achievementet, annak elérhetővé válik az eddig csak a fejlesztők és néhány kiváltságos ember számárajelen lévő ultraritka Recon Armor. Ez egy olyan durva páncélzat, hogy még a Windows Live-ot is feltörték miatta. A másik - viszonylag jobb - hír, hogy a játék nem a 60 dolláros kategóriában indul. Reméljük ez nem 58.99 dolcsit jelent. Mindenesetre a rajongók azért biztosan örülnek majd ennek az apró epizódnak is, de nem hiszem, hogy elsöprő siker lenne ez a kicsiny szösszenet. Alant megtekinthető a csecse Recon Armor.

reconarmor.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)