Hirdetés

Halo 4: a végletekig kihasználja az Xbox 360 lehetőségeit (videóval)

|

A 343 Industries szerint a játék elér a jelenlegi Microsoft konzol határaihoz.

Hirdetés

"Kifogytunk a helyből, kifogytunk a lóerőkből, mindenből kifogytunk. Azt hiszem, ha olyan munkát végzünk, amin szinte kifekszik a gép, akkor az eléggé rendben van. A legokosabb, amit tehetünk, hogy meghatározzuk a célokat, aztán hozzáigazítjuk az eszközhöz. Itt tartunk most.", mondta Frank O'Connor a Microsoft Spring Showcase alkalmából, San Franciscoban.

Kiki Wolfkill executive producer szerint "A csapatban rengeteg olyan ember van, akik tonnányi tapasztalattal rendelkeznek az Xbox fejlesztések terén, és a kezdetektől részt vesznek a Halo 4 projektben, így igazán szerencsésnek nevezhetjük magunkat." Corinne Yu a motor főprogramozója szerint a Halo 4 lesz az eddigi legszebb konzolos játék azok közül, melyeket készítettek. Aki emlékszik rá, korábban az Epic is a jelenlegi konzolgeneráció potenciáljára panaszkodott.
Most pedig következzék egy first look videó, melyet tegnap a türelmetlen megmondóemberek már nagyon hiányoltak:
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)