Hirdetés

Halo 4 - új módok és pályák a láthatáron

|

Új pályákkal, módokkal és tárgyakkal támad a Halo 4 Champions Bundle DLC, mely augusztusban érkezik.

Hirdetés

Hétvégén került bejelentésre a Halo 4 Champions Bundle nevű DLC, mely zsinórban a negyedik főbb kiegészítő csomag a Halo 4 többjátékos módjához.

A Champions Bundle összesen három okosságot tartalmaz: az Infinity Armour Packot 3 fegyver skinnel, a Steel Skins Packot, mely steampunkosítja a fegyvereket, és a Bullseye Packot két új multis pályával és a Ricochet nevű Gravball kiegészítéssel. Az egyik pálya a Halo 3-ban megismert The Pit újragondolt változata (itt Pitfallként fut), a másik pedig a Vertigo nevet kapta, és remek felállítható csapdákkal várja a játékosokat. Íme a kedvcsináló:

A Halo 4 Champions Bundle augusztus 20-tól érhető el 800 Microsoft Pontért cserébe, de a csomagokat külön-külön is beszerezhetjük majd, a Bullseye Pack 480 MS Pontba, az Infinity Armor Pack és Steel Skin Pack pedig 240 MS Pontba fog kerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)