Hirdetés

Halo 4 Launch Trailer: Master Chief és ami mögötte van

|

A mesterszakács eredettörténetére derül fény az új, élőszereplős videónak köszönhetően.

Hirdetés

Épp, hogy Master Chief felébredt, már ki is került a netre a Halo 4 egy korai kalózverziója, a Microsoft pedig nem tökölt sokat: végleges bant kapott mindenki, aki volt olyan böszme, hogy online játszott vele.

A launch trailerben Master Chief épp fogságban szenved, a gonosz átható pillantásától pedig rátörnek az emlékek gyerekkoráról, kiképzéséről, "megteremtéséről" és harcairól. A reklám felett egyébként David Fincher, a Harcosok Klubja rendezője bábáskodott, úgyhogy igen jóféle lett a matéria, fogyasszátok egészséggel:

 

A Halo 4 november 6-án, két lemezen érkezik, kizárólag Xbox 360-ra. Addig is megleshetitek a Forward Unto Dawn című élőszereplős sorozatot (1. rész, 2. rész), mely a Halo 4 világában játszódik, és remekül tudja hangulatba hozni az embert. Ma pedig érkezik a harmadik rész is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)