Hirdetés

Halo 4 - PC-n is játszható lesz?

|

Azt pletykálják, hogy a Microsoft a felhőt szeretné felhasználni ahhoz, hogy az Xbox 360-as játékokkal PC-n is játszhassunk.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy nem csak a Sony szeretné elérni azt, hogy a felhő alapú technológiák segítségével (lásd Gaikai) PC-n vagy mobilokon is játszhassunk a PlayStation játékokkal, ugyanis a legújabb értesülések alapján a Microsoft is ezt szeretné megvalósítani az Xbox 360-as címek esetében.

A The Verge úgy tudja, hogy a Microsoft szigorúan titkosan, de bemutatta az új, felhő alapú streaming szolgáltatásukat, amely a résztvevők szavai alapján lehetővé teszi majd, hogy PC-n vagy akár Windows Phone mobilokon is élvezhessük az Xbox 360-as játékokat.

A jelenlévők beszámolói szerint a redmondiak a Halo 4-gyel prezentálták a törekvéseiket, amit egy alacsony konfigurációval felvértezett PC zökkenőmentesen tudott futtatni, illetve a Windows Phone-nak sem jelentett különösebb gondot. Állítólag mindezt egy Xbox 360-as kontroller alkalmazása teszi teljessé, amelyet vajmi egyszerűséggel ráköthetünk a masinánkra.

Persze a szóbeszéd szerint mindez még csak egy prototípus képében létezik, így a Microsoft még el sem nevezte, valamit nem kommentálta a hírt, de ha megvalósul, méltó ellenfele lehet a Sony-féle Gaikainak. Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)