Hirdetés

Halo 5: Forge - így fut a PC-s változat

|

A most nyilvánosságra hozott videóknak köszönhetően azt is megnézhetjük, hogyan festenek a Halo 5: Forge pályái 4K felbontásban.

Hirdetés

Már csak néhányat kell aludni és érkezik a Halo 5: Forge, a 343 Industries saját készítésű pályaszerkesztője, amely beépített többjátékos módot is tartalmaz, így a PC-sek egy kicsit megint átélhetik, milyen érzés Spartannak lenni.

A napokban nyilvánosságra hozták a játék gépigényét, most pedig a GameSpot jóvoltából két videó is érkezett. Az elsőben néhány perc játékmenet vár ránk, így megnézhetjük, mit tud a játék 1080p-ben 60 fps mellett, míg a második inkább csak a látványra koncentrál, így ezen a pályák részletességét csodálhatjuk meg 4K-ban.

A Halo 5: Forge szeptember 8-án érkezik, azonban kizárólag a Windows Store-ból lesz letölthető, így aki még nem váltott Windows 10-re, az kimarad a mókából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)