Hirdetés

Halo 5 - csak egy darabja jön PC-re

|

A Forge című eszköztárral nemsokára a PC-n is dolgozhatunk, hogy ne kelljen a kontrollerekkel bajlódni, és a lehető legjobb pályákat dobhassuk össze.

Hirdetés

Lehet, hogy a Halo 5: Guardians sosem jelenik már meg PC-re, de az biztos, hogy egy kis darabkáját mi is megkapjuk. A Forge című térképkészítő eszköztár a Microsoft jelentése szerint hamarosan Windows 10 PC-kre is elérhető lesz.

A Forge-ot mindenki ingyenesen letöltheti majd a Windows 10 beépített piacterén keresztül. A program támogatja a billentyűzetet és az egeret, hogy ne kelljen kontrollerrel szenvedni a tereptárgyak elhelyezésekor.

A legizgalmasabb része ennek, hogy egyébként nem csak elkészíthetjük a térképeket, de tesztelhetjük is majd azokat Windows 10-en. Hogy ez pontosan mit jelent, és hogy milyen határai lesznek a "tesztelésnek", azt nem tudjuk. Valószínűleg nem lehet majd korlátlanul Halózni PC-n továbbra sem.

A Forgeban készített pályákat aztán egyenesen dobhatjuk is át Xbox One-ra, és megoszthatjuk majd a világgal. Az eszköztár várhatóan az év második felében érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)