Hirdetés

PC-re jön a Halo 5: Guardians?

|

Elvileg a Halo sorozat legutóbbi része már nem jelent volna meg PC-re, de lehet, hogy a Microsoft időközben változtatott döntésén.

Hirdetés

A Halo 5 még épp azelőtt érkezett, hogy a Microsoft eldöntötte, minden saját kiadású játékát egyszerre jelenteti meg Xbox One-on és PC-n. A franchise iránt érdeklődő PC-seknek így maradtak a Halo Wars és a Spartan játékok, de a Halo 2 óta nem kaptak egyet sem a sorozat fő játékai közül.

Hirdetés

Korábban úgy volt, hogy a Halo 5 PC-re költöztetésével nem fognak foglalkozni, mert a jövőbe akarnak tekinteni, és a Halo Infinite lehet hosszú idő után az első Halo FPS a platformon. Most viszont reménykedésre ad okot az Amazon UK termékoldalán frissített, Xbox One-os borító, melyen korábban az szerepelt, hogy "Only on Xbox" ("Csak Xboxon"), viszont ezt az új változaton "Xbox One console exclusive"-ra cserélték. Ez utóbbi szöveg szerepel például a Gears of War 4, a ReCore, a Halo Wars 2, a Forza Motorsport 7 és a Forza Horizon 3 borítóján is, melyek mindegyike megjelent PC-re és Xbox One-ra egyaránt. Lényegében csak a Quantum Break kivétel, ott még az "Xbox One exclusive" kifejezést használták.

Reménykedve várjuk a fejleményeket, hátha még a Halo: The Master Chief Collection is átköltözik az új rész megjelenése előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)