Hirdetés

Halo 5: Guardians - egy rajongó tragédiájára emlékezik a Spartans Never Walk Alone Pack

|

Emberségből kiválóra vizsgázott a 343 Industries, ugyanis egy ingyenes Halo 5: Guardians frissítéssel tiszteleg egy játékos előtt, aki elvesztette gyermekeit.

Hirdetés

A Halo-közösség tagjai közül talán páran ismerik azt a felhasználónevet, hogy thecrzedspartan. Őt (aki egyébként Adam) és feleségét, Rebeccát nemrég szörnyű tragédia érte, ugyanis elvesztették lányaikat, Trinityt és Lenát a lakásukban kiütött elektromos tűz következtében. 

A Halo 5: Guardians-t fejlesztő 343 Industries azzal tiszteleg Adam családja és lányai emléke előtt, hogy a negyedik ingyenes tartalmi frissítés, a Hammer Storm kíséretében kiadták a Spartans Never Walk Alone csomagot, amely tartalmazza a True Light emblémát, mely nevének kezdőbetűi Adam lányainak neveit jelképezik. Ez egyébként az első alkalom, hogy animált emblémával bővül a Halo 5. Ezenfelül a játékosok az új Arena térképen, a Torque-on láthatják a Trinity és Lena neveket az éjszakai égbolton, ha felnéznek a csillagokra. 

A csapat a következőket írta a hivatalos honlapon: "Ezek csak apró gesztusok, amelyek azt jelzik, hogy tisztelgünk Adam lányai előtt, biztosítva számára azt, hogy emlékük mindig kézzel fogható legyen abban az univerzumban, amit szeret." Sajnáljuk, ami történt, a fejlesztők előtt pedig le a kalappal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)