Hirdetés

Halo 5: Guardians - még a Bungie is gratulált

|

Fontos szerepe van a rivalizálásnak a játékiparban, viszont legalább annyira elengedhetetlen a sportszerűség is, amiről most éppen a Bungie tett tanúbizonyságot a Halo 5: Guardians rajtjával kapcsolatban.

Hirdetés

A Bungie az Xbox-exkluzív Halo széria atyja, viszont a 2010-es Halo: Reach után valami egészen másba kezdtek: elkészítették az Activision számára a multiplatform Destinyt. Természetesen a Microsoft jelenlegi generációs konzolja, az Xbox One nem maradhatott saját Halo-epizód nélkül, így a kiadó egy olyan csapatra bízta a Halo 5: Guardians (és a Halo: The Master Chief Collection) fejlesztését, akiknek szintén nagy tapasztalatuk van (Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 4, Halo: Spartan Assault) a szériával kapcsolatban: ez a csapat a 343 Industries. 

A Halo 5: Guardians két napja, október 27-én jelent meg Xbox One-ra, a Bungie pedig megragadta az alkalmat és Twitteren keresztül gratulált a 343 Industries fejlesztőinek: 

A hivatalos Halo Twitter csatorna reagált a Bungie korrekt megnyilvánulására, és megköszönték a kedves szavakat: 

Valamint Phil Spencer, az Xbox részleg feje is elismerően beszélt a Bungie gesztusáról: 

Ez igazán kedves.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)