Hirdetés

Halo 5: Guardians béta - 290 évnyit játszottunk

|

Húszmillió meccs, 181 millió ölés, és csupán egy ember, aki megszerezte a Killpocalypse medált - nagyon népszerű volt a Halo 5: Guardians bétája, ha szeretitek a nagy számokat, nézzétek meg a most érkezett infografikát.

Hirdetés

December 29. és január 18. között zajlott a Halo 5: Guardians zárt bétatesztje, melyben azok vehettek részt, akik megvásárolták a Halo: The Master Chief Collectiont. Többnyire.

Hét pályán, három játékmódban lehetett csatázni, és rengetegen éltek a lehetőséggel. A 343 Industries adatai alapján összesen 2 539 847 órát, körülbelül 290 évnyi időt töltöttünk játékkal, mely alatt 181 389 366-en vesztették életüket. Ebből 565 902-et nyomott össze egy földbe csapódó játékos. Rengetegen tapadtak a Twitch elé, ők összesen 44 693 800 órányi tartalmat nézhettek meg, ami egyenlő az összes Star Wars és Star Trek film együttes hosszának 1,2 milliószorosával. A legtöbb nézőt Ninja vonzotta. 

A grafikán láthatjátok azt is, hogy a Killpocalypse medált egyedül egy Omnipression nevű srác tudta megszerezni, aki hál' istennek rögzítette is a történelmi pillanatot, ezt láthatjátok az alábbi videóban. Elég jól megy neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)