Hirdetés

Most hétvégén ingyen játszható a Halo 5: Guardians

|

Ha nincs programod a hétvégére, és kipróbálnál valami újat, akkor kapcsold be az Xboxod és nézz rá a Halo 5 oldalára.

Hirdetés

A Microsoft Free Play Days programjának keretei között mától ingyen játszható a Halo 5: Guardians. Az egyetlen apró feltétel, hogy szükség lesz egy Xbox Live Gold előfizetésre, de akik a Halo sorozattal (vagy úgy eleve) multiznak, azoknak nyilván nem nagy meglepetés ez.

Hirdetés

Az ingyenes hétvégének köszönhetően egészen vasárnapig nyomhatjátok a játék egyjátékos és multi részét is, utóbbiban ráadásul dupla XP esemény lesz. Az esemény örömére a 343 Industries aktiválta a Holiday Fiesta playlistet is, aminek köszönhetően megcsodálhatjátok a Halo 5 aréna pályák hófödte, ünnepi verzióit.

A Halo 5 egyébként része az Xbox Game Passnek, így ha megtetszett a játék, akkor az előfizetéssel akár folytathatjátok is a lövöldözést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)