Hirdetés

Halo 5: Guardians - visszavettek az erőszakból?

|

Az eddigi Halo FPS-ek mind Mature ESRB besorolást kaptak, azaz csak felnőtt közönségnek volt ajánlott a játék. A Halo 5: Guardians esetében ez változni fog.

Hirdetés

Mindeddig nem került a piacra olyan Halo lövölde, melynek korhatárbesorolása alacsonyabb lett volna az ESRB rendszer Mature, azaz felnőtt kategóriájánál. A Halo 5: Guardians viszont kedvezőbb elbírálásban részesült, a játék csupán a Teen besorolást fogja megkapni.

A Halo univerzumának eddig csak két játék kapott Teen ESRB kategóriát, mégpedig a Halo Wars első része ás a Halo: Spartan Assault. A nemrég kiadott ESRB leírás szerint a játékban pisztollyal, gépfegyverrel, gránátvetővel és más futurisztikus fegyverekkel ölünk majd idegeneket és embereket egyaránt. A harc során számítani lehet robbanásokra és esetenként vérre is. Kivégzések is a játék részét képezik, lehetőségünk lesz eltörni ellenfeleink nyakát vagy leszúrni őket. A Halo 5: Guardians nyelvezetét tekintve sem fog finomkodni, többféle sértés és gúnyolódás is megjelenik és (most kapaszkodjatok meg...) olyan szavak is elhangozhatnak majd, mint az "ass".

A fentiek fényében az új játék az erőszakot tekintve nagyjából semmiben sem fog különbözni a széria korábbi részeitől. Éppen ezért érthetetlen az új besorolási kategória.

Szerintetek játszhatnak Halo játékokkal a fiatalabbak is, vagy szigorúan felnőtteknek való szórakozás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)