Hirdetés

Halo 5: Guardians - mégis jön PC-re?

|

Egy ipari bennfentestől származó információk szerint a Halo 5: Guardians - hasonlóan a Forza 6-hoz - PC-re is megjelenhet, támogatva a Microsoft Windows 10-es terveit.

Hirdetés

Legutóbb a Kotaku egyik forrása állította, hogy a Microsoft új, "Project Helix" kódnéven futó kezdeményezésének köszönhetően a Halo-széria PC-re is meg fog jelenni a jövőben az Xbox mellett, sőt a Halo 5: Guardians Forge nevű, Windows 10-re portolt térképkészítője lehet a vízválasztó. A legújabb pletyka viszont még ennél is tovább megy.  

A NeoGAF egyik fórumozója, a már több igaznak bizonyult fülest is hozó Enter the Dragon Punch ugyanaz az ipari bennfentes, aki nemrég a Sunset Overdrive PC-s portjának lehetőségét is megszellőztette, most pedig arra hívta fel a világháló figyelmét, hogy több forrásból is azt hallotta: a Halo 5: Guardians PC-re is meg fog jelenni. Persze egyelőre mindezt kezeljétek erős fenntartásokkal, hiszen korábban Phil Spencer azt magyarázta, hogy miért nem jön PC-re a Halo 5, mindazonáltal a Quantum Break és a Forza Motorsport 6: Apex példájából kiindulva nem lehetetlen, hogy a Microsoft végül meglépi ezt.

Ha kíváncsiak vagytok a további fejleményekre, mindenképpen kövessétek velünk a Microsoft E3-as előadását június 13-án este, 18:30-tól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)