Hirdetés

Halo 5: Guardians - PC-re is megjelenhet?

|

Bár hivatalos bejelentés még nem volt, a Halo 5: Guardians rendezője nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a játék PC-re is megjelenjen.

Hirdetés

Bár a Microsoft egyre többször hangoztatta az elmúlt hónapokban, hogy mennyire szeretnék kiszolgálni a PC-s közösséget, a Halo 5: Guardians Xbox One exkluzív címként jelenik meg. Legalábbis egyelőre ez a hivatalos álláspont.

Frank O'Connor franchise director szerint nem biztos, hogy ennyivel elintéznék a dolgot. A rendező egy livestream során elárulta, hogy a Microsoft multiplatform gondolkodásmódjának (legalábbis ami a Windows 10-et érinti) köszönhetően van rá esély, hogy a PC-s közösség is fejest ugorjon Master Chief és Locke párharcába.

"Bőven van rá esély, hogy a Halo 5 PC-n is megjelenik. Egyelőre nincs mit bejelentenem, de a játékot Intel platformon fejlesztettük, nem lenne a világ legnehezebb dolga átportolni az egészet PC-re és kihasználni a PC előnyeit. De ma még nincs mit bejelentenem" - mondta O'Connor. Ne igyunk előre a medve bőrére, de reméljük, hogy a Microsoftnál is hasonlóan gondolkoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)