Hirdetés

Halo 5: Guardians - így készült a béta (videó)

|

A Halo 5: Guardians januári bétája előtt készült dokumentumfilm végre nem csupán a Windows 8.1 alatt futtatható Halo Channel appon látható, hanem a YouTube-ra is felkerült.

Hirdetés

Részben a játékiparra jellemző titkolózás miatt általában egy játék megjelenése előtti munkálatokba csak a legritkább esetben nyerünk betekintést, akkor is sokszor csak rövid interjúkra van idő. A 343 Industries a szokásosnál valamivel bővebb ízelítőt adott a Halo 5: Guardians készítésébe.

A The Sprint névre keresztelt sorozat azokról az időszakokról kapta a címét, amik a 343-nál megszokott kéthetes belső határidők között telnek el. A hat videóban a legújabb Halo-játék multis bétájának előkészületei közben nézhetjük meg az Xbox egyik legnépszerűbb sorozatát a Bungie-tól átvevő csapat munkáját.

 

A hat epizódot, amik egyenként valamivel hosszabbak mint negyedóra, eddig valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva csupán a Halo Channel alkalmazásból lehetett megnézni, ami pedig csak Windows 8.1 alatt hajlandó futni, de most a YouTube-ra is felpakolták a dokumentumfilmet. Mind a hat részt megtalálhatjátok ebben a lejátszási listában, de ízelítőként íme az első rész:

Nos, jöhet a Halo 5?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)