Hirdetés

Halo 5: Guardians - képeken a legnagyobb frissítés

|

Hamarosan megkapja története legnagyobb bővítményét a Halo 5. Ennek örömére mutatunk pár képet a Warzone Firefight játékmódról.

Hirdetés

Pár nap múlva ingyenesen kipróbálhatóvá válik a Halo 5: Guardians, egy hétig lesz díjmentesen letölthető a játék Xbox One konzolon. Emellett pedig a már nagyon várt Warzone Firefight játékmóddal bővül a 343 industries lövöldéje.

Június 29-én startol el a Warzone Firefight, az indulás előtt pedig még tudják kicsit fokozni a várakozást a készítők, ugyanis kiadtak pár gyönyörű képet a hamarosan élesedő frissítésről. A Warzone Firefight módban hullámokban érkező Covenant seregeket kell majd visszavernie a játékosoknak.

Jöjjenek a képek, amik kattintásra megnőnek.

Ti ki fogjátok próbálni a Halo 5-öt az ingyenes időszak alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)